Inbouw koffiemachine

inbouw koffiemachine

Een inbouw koffiemachine is niets anders dan een volautomatische koffiemachine…maar dan ingebouwd in je keuken! De mogelijkheden van een inbouw koffiemachine zijn daarom ook vrijwel hetzelfde als een volautomaat. De inbouwapparaten van Miele en Siemens zijn een verrijking voor je keuken, in ieder geval qua aanblik! De apparaten zitten gemonteerd op een rails waardoor je de koffiemachine naar voren kan schuiven. Dit is ook wel nodig want uiteraard moet je de machine vullen met water en…..koffie.

Voordelen: De machine zit mooi weggewerkt in een kast waardoor deze niet op het aanrecht hoeft te staan. Wel zo gemakkelijk. De machines worden helemaal in dezelfde lijn gemaakt als bijvoorbeeld je (combi) oven. Het is dus een fraai setje zo in de keuken

Nadeel: Een inbouw koffiemachine is dus eigenlijk een vol automatische koffiemachine maar dan ingebouwd. Daar is helemaal niets mis mee. De koffie is snel en gemakkelijk bereid. Qua resultaat zeker vergelijkbaar met de volautomaat. Hoe fraai ook vorm gegeven een super professioneel resultaat bereik je niet doordat er geen controle is over de temperatuur en bijvoorbeeld de maalgraad van de koffie.