Over CoffeeApps4home

CoffeeApps4home is een blog site die je helpt als je een koffiezetapparaat voor thuis wilt aanschaffen. Wij leggen uit waar je op moet letten bij de aanschaf en welk koffiezetapparaat het beste bij je past. Maar dat is nog niet alles. We zullen regelmatig blogs posten over andere koffie zaken. Denk hierbij aan koffieaccessoires, koffieweegschalen, koffieapps op telefoon of tablet, de beste melk die je kan gebruiken voor in je koffie en natuurlijk de koffie zelf. We testen alles zelf uit voordat we er iets over zeggen in onze blogs.

Heb je een vraag of een opmerking over een van onze blogs of wil je gewoon wat kwijt over deze site? we vinden het leuk om wat van je te horen. Bent u fabrikant, importeur of leverancier van een apparaat en u wilt dat wij een review schrijven over een apparaat dat u verkoopt neem dan contact met ons op.

Op Pinterest vind je een verzameling van alle apparaten die we getest hebben, maar ook leuke infographics. Neem alvast een kijkje en volg ons zodat je niets mis!